SELVÄNÄKÖKANAVOINTI JA AURATULKINTA


Hintatiedot löytyvät myös hinnastovalikosta. Tiedustelut ja tilaukset osoitteeseen info@tmimerilyra.fi.

Selvänäkötulkintaa asiakkaalle tehdessäni voin keskittyä hänen toivomiinsa aihepiireihin tai kysymyksiin, esimerkiksi miltä hänen työ- rakkaus- , terveys- tai parisuhde-elämä näyttää nyt ja lähitulevaisuudessa. Myös elämäntehtävällisiä asioita voin kanavoida asiakkaalle hänen niin toivoessa. Vaikka asiakas onkin toivonut jotain tiettyä aihepiiriä käsiteltäväksi voi kanavointiin tulla mukaan hyvin todennäköisesti myös spontaaneja muita viestejä henkimaailmalta. 

Auratulkinnassa teen ns. vapaata luentaa ja poimin "linjoilta" mitä minulle halutaan kertoa asiakkaalle välitettäväksi. Henkimaailman puolelta voi tulla hyvinkin spontaaneja viestejä asiakkaalle välitettäväksi, koskaan en voi tietää ennakkoon millainen tulkinta tulee olemaan. Jokainen tulkinta kun on aivan omanlaisensa kuten me ihmisetkin olemme. 

Teen selvänäkötyöskentelyni etänä asiakkaan sähköpostitse lähettämän kuvan perusteella (alla tilausohjeissa tästä enemmän) ja lähetän valmiin tulkinnan (n. 1-2 A4 verran tekstiä, joskus jopa hieman enemmän) myös sähköpostitse asiakkaalle. Varaan tulkinnan tekoon noin 45-60min. Jos sinua askarruttaa jokin aihe (kuten vaikkapa työkuviot) kannattaa siis tästä aiheesta mainita tilauksen yhteydessä, tunti on kuitenkin hyvin rajallinen aika ja jokaisen meidän ympärillä on niin äärettömän paljon "dataa". Mainiten toiveesi tulen sen perusteella sitten poimineeksi tietyn aihepiirin mukaisia viestejä henkimaailmalta sinulle. Myös ihan vain auratulkitsemisessakin on tullut todella hyödyllisiä viestejä läpi asiakkaalle ja olen niistäkin saanut paljon hyvää palautetta. 

Sijaitsen Keravalla (reipas 30km Helsingistä) ja voin myös asiasta erikseen sovittaessa ja tapauskohtaisesti tulla tekemään asiakkaan kotiin hänelle tulkinnan paikan päälle. Omassa kodissani minulla ei vastaanottoa ole. Voit tiedustella kotikäynnistä minulta sähköpostilla osoitteesta info@tmimerilyra.fi. *Tällä hetkellä en varaa käyntiaikoja, ilmoitan jos tilanne muuttuu!

Teen yhteistyötä vain ja ainoastaan korkeimman valon ja rakkauden kanssa. Kanavoinnin aikana voi tulla juttelemaan kohdehenkilön henkimaailmaan poistunut läheinen tai sukulainen, joka käy kurkkimassa kuinka tämä henkilö voi ja kenties "opastamassa" oikeaan suuntaan. Ohjailu lainausmerkeissä siitä syystä, että kaikilla meillä on vapaa tahto ja saamme aina päättää asioita itse, meille saatetaan kyllä tuoda "johdatellen" mahdollisuuksia eteen, mutta me itse päätämme tartummeko niihin. Kanavointiin voi myös tulla mukaan asiakkaan henkiopas, senhetkinen voimaeläin, enkeleitä, entinen tai nykyinen lemmikki tai vaikkapa luonnon henkiä. Näistä ei tosiaan tiedä etukäteen mitä kaikkea mielenkiintoista tulkintaan tulee mukaan. :) 

 TILAUSOHJEET: 

*Lähetä tilaus tai kysely aiheesta osoitteeseen info@tmimerilyra.fi, kirjoita otsikkokenttään "Tilaus" tai "Kysely". 
*Laita viestiin mukaan nimesi (etu- ja sukunimi riittää), puhelinnumerosi (jotta voin laittaa vahvistustekstiviestin kun tulkinta on tehty ja lähetetty sinulle) ja kuva sinusta (ei tarvitse olla mikään hieno kuva, kunhan kasvot näkyisivät suhteellisen selkeästi, mielellään ei muita samassa kuvassa). *Mainitse tahdotko selvänäkökanavoinnin (tietyn aihepiirisi tai kysymystesi kera) vai auratulkinnan (vapaata luentaa asiakkaalle). Sinun ei tarvitse kertoa itsestäsi minulle mitään muuta, saan tilauksen aina tehtyä parhaiten mitä vähemmän tiedän noiden yllämainittujen asioiden lisäksi asiakkaasta. Jos toivot rakkauselämäsi aihetta selvänäkökanavointiisi voit halutessasi mainita oletko parhaillaan suhteessa vai muunlaisessa tilanteessa. Tätä tuppaan kysymään vain päästäkseni hyödyntämään tulkinta-ajan asiakkaan hyväksi, pakko ei tietenkään ole vastata jos ei tahdo.
*Asiakkaan tulee olla täysi-ikäinen, jos näin ei ole niin huoltaja tekee tilauksen hänen puolestaan. Asiakkaan tietoja käytetään vain ja ainoastaan tilauksen hoitamiseen ja kaikki kanavoinnissakin ilmenevät asiat ovat luottamuksellisia selvänäkijän ja asiakkaan välillä. 
*Hinta yhden ihmisen etänä tehtäville selvänäkökanavoinneille tai auratulkinnoille kirjallisesti on 68€/kpl. Jos perheessä tilataan useammasta henkilöstä kerralla (esim. vanhempi ja alaikäinen lapsi) on hinta toisesta henkilöstä 65€/tulkinta. Valmiin tilauksen yhteydessä lähetän asiakkaalle laskun, jossa on 7pv maksuaika.

*Olen siirtynyt ennakkolaskutukseen tulkintatöissäni yli 100e tilausten osalta. Jos teet yli 100e tilauksen annan laskun samalla kun kuittaan tilauksesi vastaanotetuksi ja kerron aikatauluarvion tilauksesi valmistumiselle. Jos aikatauluasiat mietityttävät sinua voit aina kysyä jonotustilannettakin ennen mahdollisen tilauksen tekoa. Pienempien (ja aivan yhtä arvostettujen) tilausten osalta toimintamallini on vielä vanha tuttu, lasku tulee tulkinnan mukana jos sitä erikseen ei ennakkoon pyydetä.*

*Myös mahdollisuus puhelinaikoihin selvänäköön sinulle itsellesi!  *HUOM. TÄLLÄ HETKELLÄ PUHELINAJAT EIVÄT OLE VALIKOIMASSA, ILMOITAN JOS TILANNE MUUTTUU.* Tarjolla 30min (50e) ja 45min (60e) aikoja, ajanvaraus tekstiviestillä tai sähköpostilla! Asiakas saa laskun ennen varattua ajankohtaa ja sen täytyy olla maksettuna ennen puhelua. Minulla ei ole maksupuhelinta, soitto tulee normaaliin kännykkänumeroon. Tilaukset ja tiedustelut sähköpostilla info@tmimerilyra.fi - puhelinaikoja voi tiedustella myös tekstiviestitse numerosta 044-2940811. 

Kaikki mainitut hinnat sisältävät arvonlisäveron 0%, ei alv-velvollinen.

* Pyrin rauhoittamaan viikonloput muille kuin työasioille ja täten vastaan sähköpostiin/työviesteihin vain arkipäivinä. Jos arkipäivinä olet odottanut vastausta viestiisi jo yli 3vrk laitathan viestisi uudelleen, joskus sähköpostiliikenteessä kun voi tulla mutkiakin matkaan. Pääosin vastaan noin 2vrk sisällä arkisin viesteihin. Tulkintajono on viimekuukausina ollut 1-2vk joitain poikkeuksia lukuunottamatta. Voit aina tiedustella jonotustilannettakin sähköpostitse jos aikatauluasiat pohdituttavat tilauksen tekoon liittyen. Aurinkoa sinulle juuri tähän päivääsi! *


TAUSTAA JA ESIMERKKEJÄ SELVÄAISTISUUDESTANI: 

Kaikki alkoi  omasta sielunpolustani ja sen mukaan etenemisestä, tähän elämään syntyminen siis kuuluu polkuuni. Olen hyväksynyt tämän maanpäällisen taivalluksen kaikkine iloineen ja suruineen jo ennen syntymääni ja jollain tapaa se tuokin vaikeina aikoina lohtua. En ole turhaan varmasti tätä elämää valinnut. Uskon, että kaikilla on omat sielunpolkunsa (niin eläimillä kuin ihmisilläkin) ja niiden varrelle kertyvät elämät ovat joko ehdottomasti polkuun kuuluvia tai kenties jopa valinnaisia. Itselläni on elämiä kertynyt ennen tätä täällä tepsuttelua 35 kappaletta, joista reggressioterapian avulla ja osittain unieni ja muiden tuntemusten ohella olen ehtinyt tutkimaan kourallista. Taustaltani löytyy niin nahkahousuista soturinaista (joka piti pienestä kalastajakylästä huolta ja karkoitti ryöstäjiä) kuin erakkoelämää miehenä keskellä peltomaisemaa. Ihan alunperin olen lähtöisin planeetalta, jossa on -uskokaa tai älkää- yksisarvisia. Niitä yksiä puhtaimmista ilon ja rakkauden symboleista. Olin itse sarvipäänä muiden joukossa ja esimerkiksi kommunikointi toisten kanssa tapahtui telepatian avulla, eikä ollut tietoakaan ihmisten luomista tunteista kuten kateus tai pahansuopuus. Sielunpoluista ja noista aiemmista elämistäni tosiaan kuulin joitain vuosia sitten vasta, en sentään ole aina tietoisesti näitä tiennyt. 

Olen sellainen, jota kutsutaan Indigolapseksi, eli 90-luvun huitteilla maailmaan syntyi suuri määrä "erityisherkkiä" lapsia, joilla on luonnostaan heti mahdollisuudet henkiseen työskentelyyn. Nykyäänhän en ole lapsi enää kun mittari lähentelee ennemmin kolmeakymmentä ikävuotta kuin kahtakymmentä, mutta lähtökohtani on tuo. Synnyin perheeseen, jossa äitini on selvänäkijä ja henkisen kasvun valmentaja ja hänellä oma yritys aiheen tiimoilta ollut jo toistakymmentä vuotta. Äidilleni pisteet siitä, ettei hän koskaan pakottanut minua tutustumaan henkimaailman asioihin ja esimerkiksi selvänäkötyöskentelyyn, vaan sain kehittyä ihan omaan tahtiini ja omien elämäntapahtumieni myötä aina silloin tällöin putkahteli uusia asioita joita pystyn aistimaan. Tietenkin aina silloin piti soittaa innoissani äidilleni että "Arvaa mitä!!" jos hän ei muuten ollut näköpiirissä. Äiti jostain kumman syystä aina hymyili iloisesti ja innoissaan aina on kuunnellut kun olen kertonut näkemistäni ja kokemistani. :) Taitaa tosin äiti myös tuntea tyttärensä kun pakottamisesta näiden asioiden pariin olisin varmaankin vain vetäytynyt kuoreeni "kapinointina".

Lapsuudessani olen aina ollut hyvin herkkä (niinkuin moni muukin), mutta myös muistan kokeneeni ns. "etiäisiä" aina kun oli tulossa vaikkapa polkupyörällä kaatuminen. En siitä sen suuremmin silloin ajatellut ihmeitä, hyväksyin sen vain, että ihan kiva kun tulee aina ennakkovaroituksia moisista. Sitten eräänä päivänä kysyin kaveriltani kokeeko hän samanlaista ja minua tuijotettiin, että mitä ihmettä. Sisimmässäni aina tiesin olevani erilainen ja se oli minulle normaalia. Kouluvuodet olivat aika haasteelliset, olin koulukiusattukin erilaisuuteni takia, mutta onneksi minulla oli myös kavereita, jotka eivät lähteneet kiusaajien kelkkaan mukaan. 

Todella varhaisesta lapsuudestani muistan tapauksen, johon ei ole mitään muuta selitystä kuin selvänäköisyys. Olin noin 4-vuotias, nukuin yksin omassa huoneessani ja sänkyäni vastapäätä oli vihreä, vanha lipasto. Eräänä yönä havahduin hereille ja näin kuinka lipaston eteen ilmestyi aikuisen miehen kokoinen, tummunut luuranko. Anatomisesti korrekti luuranko näin jälkikäteen ajateltuna (tämä näkymä syöpyi mieleeni erittäin vahvasti) ja en aivan varmasti olisi voinut sellaista keksiä neljävuotiaana päästäni. Aloin tietenkin kiljumaan kauhusta ja äitini ryntäsi luokseni. En muista mitä hänelle selitin nähneeni, mutta olin kyllä todella peloissani. Sen muistan. Pitkän aikaa pelkäsin sen jälkeen yksin nukkumista sen lipaston läheisyydessä. Muutama vuosi sitten mainitsin tästäkin tapauksesta äidilleni ja hän sanoi, että se kyseinen lipasto päätyi luoksemme alunperin jostain tulipalon keskeltä, lipastossa oli savuvaurioita lähisukulaisemme sen ostaessa ja se kunnostettiin uuteen uskoon. Tuo lipaston alkuperä tulipaloon liittyen sopii yhteen tummuneen luurangon kanssa.. 

Erityisesti muistan selvänäköisyyteni lähteneen kunnolla käyntiin kun olin 18-vuotias ja juuri olin päässyt pidempiaikaisesta matalan energian vaikutuksesta eroon. Muutin yksikseni asumaan ja johan alkoikin viipottaa silmäkulmassa jatkuvasti jotain. Asuin 50-luvulla rakennetussa pienkerrostalossa aika lähellä luontoa ja voi jummi kuinka en koskaan ollut siellä yksin. Jos istuin sohvalla ja katsoin telkkaria saatoin vierelläni jatkuvasti nähdä erivärisiä energiapalloja viipottavan ohitseni ja asunnon lävitse, talossa kun asui myös paljon iäkkäitä ihmisiä ja jokunen oli aikojen saatossa varmasti jo lähtenytkin henkimaailman puolelle. Muistan erityisesti tapauksen kun heräsin keskellä yötä jonkin ollessa oudosti energiallisesti asunnossani ja katsoessani eteiseeni oli siellä henkimuodossa vanha nainen läpikulkumatkalla. 

Eräs kerta kun kävin reissussa äitini luona vuosia sitten äitini oli juuri ostanut käytettynä erään nojatuolin miesystävälleen. Nojatuoli oli myynnissä, koska leskeksi jäänyt nainen ei sitä enää tarvinnut ja tuoli oli muuten varsin passeli niin äitini mukaan se sitten lähti. Seuraavana yönä lueskelin lehtiä myöhään ja muistan lähteneeni vierashuoneesta kohti vessaa, mutta vierashuoneen oven avatessani vastassani oli eteisen yölampun valossa valtavan kokoinen, henkimaailman puolelle poistunut mieshenkilö, joka täytti oviaukon ja vain tuijotti minua seisten siinä. Pelästyin niin pahasti, että päätin ettei vessaan tarvitsekaan mennä, kestän kyllä aamuun ja suljin vierashuoneen oven pikaisesti ja kömmin takaisin sänkyyn peiton alle "piiloon". Näkemäni henki oli täynnä katkeruutta ja matalaa energiaa, sensorttista joka nostaa karvat pystyyn välittömästi kun moista aistii. Kukaan muu ei ollut aistinut mitään outoa samassa taloudessa, jossa henkisiä ihmisiä kuitenkin oli. Kerroin aamulla heille tästä tapahtumasta ja olivat ihmeissään, koska mielestään olivat "perusputsanneet" energiallisesti nojatuolin ennen uuteen kotiin tuomista, mutta jotain oli selvästi jäänyt siihen kovasti sitten kiinni. Kävi myös saman päivän aikana niin, että äidilleni soitti eräs toinen voimakkaasti henkinen ihminen ja puhelimitse tämä henkilö sanoi, että asunnossa jossa olimme on myös aika kaamealla tavalla kuollut mies henkimuodossa. Tälle puhelimessa olleelle henkilölle ei kukaan ollut vielä ehtinyt kertoa mitä minä olin yöllä nähnyt ja siitä sitten saivatkin äitini ja hänen miesystävänsä syyn uusia vielä energialliset puhdistustoimenpiteet. En muista istuneeni kertaakaan siinä nojatuolissa koskaan, ei oikein houkutellut se enää. :D Silloin mietin, että "Hitsi, jos selvänäköhommat ovat tälläisiä että saa säikähdyksestä melkein laskea allensa kun moisia tulee vastaan niin voisin olla ennemmin suuremmin moisia näkemättä" ja pyysin "yläkerrasta" ettei minua enää säikyteltäisi, vaan vähän rauhallisemmin näytettäisiin asiat. Sen jälkeen olen myös oppinut käsittelemään erilaisia aistimisiani paremmin.

Syy miksi äitini tai hänen miesystävänsä eivät olleet aistineet silloin tuota henkeä saattaa olla siinä, että minun piti tämä kuitenkin kokea tai sitten siinä, että olen uuden sukupolven henkisenä ihmisenä ehkä vähän erilaisilla taajuuksilla herkkä kuin vanhempi sukupolvi. En tiedä varmuudella.

Muutaman vuoden asuin tuossa aiemmin mainitsemassani vanhassa talossa ja päästessäni sieltä muuttamaan isompaan asuntooni kehittyi vielä entisestään kykyni aistia asioita. Noin niinkuin henkimaailman juttuja. Silloin en vielä omistanut omia lemmikkejä (vaikka kovasti olin aina niitä halunnutkin), mutta henkimuotoiset eläimet alkoivat kuitenkin kyläillä luonani ihan urakalla. Saattoi päivittäin vaihtua millaisia eläimiä kotonani pyöri, kerran taisi olla oikein kunnon egyptiläistyyliset kissatkin maisemissa. Käsitin nämä kaikki minun seuranani olleet henkimuotoiset eläimet jonkinsorttisina voimaeläiminä. Ja kyllä vaan voimaa ja iloa heistä aina sainkin. 

Olen aina tuntenut yhteenkuuluvuutta eläinten kanssa, olen eläinrakas aivan henkeen ja vereen ja viihdyn eläinten seurassa toisinaan/monesti paremmin kuin ihmisten. Voitte kuvitella sen ilon määrän kun 2013 sain ensimmäiset omat lemmikkini kun elämäntilanteeni tuntui niille vihdoin sopivalta. Aiemmin nuorempana esimerkiksi vanhemmilla asuessani joku saattoi olla allerginen eläimille tai sitten sen jälkeen yksikseni asuessa vuosia tuntui että ei kaikesta tahdosta huolimatta ole sopiva hetki lemmikkieläimiin sitoutumiselle. Minulla on aina ollut äärimmäisen vahva intuitio ja olen todennut erittäin terveelliseksi sen seuraamisen. :) Noh, niinhän siinä sitten kävi, että kun nimenomaan marsuja ehdin palavasti haluta lemmikikseni kymmenisen vuotta, niin oletettavaa oli persoonani huomioonottaen eläimiä tulevan sitten useampi luokseni. :) Teen asiat isosti ja kunnolla jos teen ja en voisi kuvitella, että olisin tyytyväisenä pysynyt vain kahden lemmikkimarsun omistajana kun sydämessä olisi kytenyt palo jatkuvasti lauman suurennusta ajatellen. Jos jokin asia tuntuu minusta hyvältä niin sen teen. Simple as that. Koskaan en ole tätä intuitioni seuraamista joutunut katumaan. Marsuja minulla on nyt ollut lähemmäs 9 vuotta ja suurimmillaan niitä on ollut kaksitoista lemmikkeinäni. Isosti asiat tekevä ihminen..  (Eläinblogini löytyy osoitteesta www.marsumayhem.blogspot.fi .)

Olen kovin onnellinen kotonani kaikkien lemmikkieni keskellä ja minusta on äärimmäisen ihanaa ilahduttaa eläimiäni uusilla asumusratkaisuilla ja muilla vastaavilla. Iloiset karvapyllyt tuovat itsellenikin iloa. Parin lemmikin kanssa minulla on käynyt niin, että he ovat minulle tulleet esittäytymään unessani ennen kuin tupsahtavat elämääni. Ensin näin unta kymmenen kertaa valkoisesta nuoresta karvapallomarsusta, jota en ollut eläessäni missään aiemmin nähnyt. Aina vaan heräsin aamuisin että "taas oli se marsu minun unessani, mikä tämä juttu oikein on?" ja päätin etsiä netin marsujen osto-ja myyntipalstat läpi. En löytänyt sopivaa ilmoitusta ja pistinkin itse huhuilun ilmoille, että onko joku nähnyt tälläistä marsua, olisin kiinnostunut. Sain pian viestiä minulle tuntemattomalta naishenkilöltä, että hän näki lähikaupunkini ostoskeskuksen eläinkaupassa kuvailuni mukaisen marsun ja hän sanoi että oli miettinyt kuka niinkin ruman marsun ostaisi (aika erikoisesti sanottu). Soitin heti sinne eläinkauppaan ja varasin marsun, kyydin sain järjestymään parin päivän päähän. Menimmekin sitten äitini kanssa marsua hakemaan ja marsusta kerrottiin myyntihetkellä, että hän on erikoinen vain koska häneltä puuttuu 3 etuhammasta kokonaan. Ajattelin että eipä tuo vaiva eikä mikään ole kovempia vihanneksia suikaloida ja ainoaa etuhammasta marsulta silloin tällöin lyhennellä ja minulle marsu myytiinkin sitten "tiskin alta". Sillä hetkellä kun sain marsun syliini siellä kaupalla alkoi marsu nuolemaan sormiani ja peseytymään kämmenelläni. Tunsin hänet omakseni ja kotiin lähdettiin. 

Myöhemmin selvisi, että marsu on myös kuuro ja sokea tämän hammashomman lisäksi ja varsinkin marsun kasvaessa selvisi huomattava kehitysvammaisuus. Mutta voi kuinka iloinen ja rakas mussukka tämä olikaan! Hän piti minusta huolta niinkuin minä hänestä: hän saattoi keskellä yötä kiljua minut hereille painajaisista viereisestä huoneesta asti ja kiinnitti huomioni aina kun olin surullinen. Hän ei mitään nähnyt eikä kuullut, mutta haistoi ja tunsi normaalisti, kuin myös aisti vahvasti energioita. Hänestä tuli minulle äärimmäisen rakas ja meillä oli monia omia juttujamme. Hän eli viikon vajaan vuoden ikään ja nukkui pois 2015 syksyllä. On jo ennätyksellistä että noin pitkään eli hyvää marsunelämää (mitä nyt viimeisen viikon-kaksi sairasteli), koska yleensä noin vahvasti kehitysvammaiset marsut kuolevat jo syntyessään. Tämä yksilö halusi luokseni tosi kovasti ja opin häneltä paljon asioita. Marsublogini kautta moni muukin ehkä oppi esimerkiksi erilaisuuden hyväksyntää eläinmaailmassakin. Tämän pienen rakkaan pääsin hautaamaan ystäväni pienen hevostilan valtavan suuren vaahteran juurelle, itseasiassa kahden paksun juuren väliin ja heti hautauksen jälkeen marsu ilmestyi henkimuodossa olkapäälleni. Olkapää sijaintina minua ei yllättänyt lainkaan, marsu aina yritti sylissäni ollessaan kiipeillä kohti kasvojani kuikutellen. Hän piti minusta huolta sen suurimman surun päivän, oli mukanani ja yritti kovin lähetellä iloa sydämeeni surun sijaan. Lopulta päivän kääntyessä iltaan käänsin päätäni olkapäätäni kohti, jolloin marsu hieroi poskellaan poskeani ja otti minut sisälle vihreään rakkauden energian suureen kuplaan ja tunsin olevani rakastettu kauttaaltaan, näin suljettujen silmäluomieni läpi vain kirkasta vihreää. Hän näytti minulle kuinka minua rakastaa ja sitten hän lähti jatkamaan matkaansa eteenpäin. Olen niin kiitollinen hänestä ettei sanat riitä tunnetta kuvailemaan. Pitkän aikaa meni, että pääsin jokseenkin yli hänen poisnukkumisestaan. 

Toinen lemmikeistäni joka minulle ennen saapumistaan esittäytyi on kanini. Podin aika kovaa kanikuumetta ja tunsin että nyt on kanille sopiva aika. Uniini ilmestyi pari kertaa kani, joka pomppi ympäri lattioitani ja kertoi minulle "Minun nimi on Enkeli ja tulen luoksesi pian! Olen aika ilkikurinen tapaus!". Heräsin aina sillai "oooookei.." ja jatkoin kanien myynti-ilmoitusten tarkkailua netissä, josko joku tuntuisi omalta. Löysinkin kanin joka tältä tuntui, ulkonäöltään eri kuin unessani, mutta kuitenkin todella kutsuvan oloinen pitkäkorva. Niin siinä sitten kävi, että mentiin hakemaan kani kauempaa ja toin hänet kotiin. Pian selvisi kanin persoonallisuus, joka on juuri sellainen todella ilkikurinen ja oman arvonsa tietävä. Ihmisen seura kelpaa vain kun ruokaa on tarjolla, muuten ei kiinnosta. :D Kanin nimi on virallisissa papereissa jotain vierasta kieltä jota en ymmärrä ollenkaan ja kuulin jälkikäteen kanin alkuperäiseltä kasvattajalta, että nimi tarkoittaa Enkeliä.
Copyright (c)2022. All Rights Reserved.