Enkelienergiahoito kaukopakettina


LEMMIKILLESI TAI SINULLE: 

Kaukoenkelienergiahoito 3 x 20min yht. 75€  (sis. raportit hoitokertojen jälkeen sähköpostitse)
Enkelienergiahoito 1h kontaktina ihmiselle 70€ (+ mahdolliset lisäkulut esim. matkakuluni asiakkaan luo) Huom! Toistaiseksi en tee kontaktihoitoja lainkaan, ilmoitan jos tilanne muuttuu.

Mikä kaukoenkelienergiahoito? Tämä hoitomuotoni on ollut varsin pidetty niin ihmisten kuin eläintenkin keskuudessa. Valmistuin energiahoitajaksi 03/2018 ja teen nyt myös energiahoitoja muun palvelutarjontani lisäksi. Peruskaava on, että valitsemme asiakkaan kanssa sopivan ajankohdan jolloin lähetän hänelle tai hänen lemmikilleen enkelienergiaa kaukona. Ihmisasiakasta suositellaan ottamaan sovitun hoidon ajan rauhallisesti vaikkapa makoillen mukavasti. Lemmikit vastaanottavat energiahoitoa omalla tavallaan tehokkaasti (suositeltavaa on, etteivät he ole juuri hoidon aikana stressaavassa tilanteessa vaan arkisten asioidensa äärellä). Hoito tehdään sarjana ja se on tehokkaimmillaan kun kaikki kolme 20min hoitokertaa mahtuvat kahden viikon sisään. Hoidon tiedetään rentouttavan, helpottavan kipujakin ja tuovan virkeyttä oloon. Jotkut saavat tarvitsemansa rauhan mieleensä ja toiset taasen lisäenergiaa arkeen. Hoidon aikana voi myös tulla enkeleiltä tai muuten henkimaailmalta spontaaneja viestejä asiakkaalle, jotka kerron hoidon jälkeen. 

Erityisesti kaukohoitoja olen viimeaikoina tehnyt niin ihmisille kuin eläimillekin. Kirjoitan aina kaukohoitokerran jälkeen raportin asiakkaalle sähköpostiin, jossa kerron mitä havaitsin ja näin hoidon aikana.  Raportit ovat olleet varsin pidettyjä ja oivia keinoja kuulla esimerkiksi mitä lemmikki juuri siinä hetkessä miettii tai millainen tunnelma hänellä muutoin on.  Useimmiten asiakkaanani on ollut ihmisten lisäksi koiria, kissoja ja hevosia, kaikki muutkin eläin-, lintu- ja matelijalajit ovat lämpimästi tervetulleita. Omista lemmikeistäni marsuni ovat saaneet osansa enkelienergiahoidosta myös, he ovat ovat olleet hoidosta aina mielissään. 

Hoidosta on ollut apua vaikkapa asiakkaan koiran elämänmuutoksessa, kuten sopeutumisessa muuton jälkeen uuteen kotiin. Useassa tapauksessa asiakas on myös kokenut hoitojakson hyödyllisenä lisänä esimerkiksi hevosensa vaivan hoidossa. Aina ensisijaisesti suosittelen osaavalle eläinlääkärille menemistä jos lemmikilläsi on vaivoja, tarjoamani hoito on mainio lisä eläinlääkärin määräämän hoitomuodon oheen. Kaukoenkelienergiahoito tai hoitojakson odottaminen eivät saa myöskään viivästyttää lemmikin eläinlääkärille pääsyä jos hänellä epäillään vaivoja.

TILAUSOHJEET:
Kaukohoitoja varten lähetä minulle sähköpostiin kuva kohdelemmikistä tai itsestäsi jos hoito on tulossa sinulle. Kuvan ei tarvitse olla hieno, kunhan kohdelemmikki tai -henkilö näkyy suhteellisen selvästi (kasvokuvakin käy). Kuvan ja kutsumanimen kautta saan yhteyden hoidettavaan. Voit myös viestissä ehdottaa sinulle sopivia ajankohtia hoitoaikoja varten ja katson jos ne täsmäävät oman kalenterini kanssa. Saat aina jokaisen hoitokerran jälkeen raportin hoidosta ja laskun lähetän ensimmäisen hoitokerran raportin yhteydessä sähköpostitse.  Laskua varten tarvitsen tilaajan etu- ja sukunimen ja lemmikin ollessa kyseessä lemmikin omistajalta tulee olla lupa hoitojaksolle.
Sähköpostini: info@tmimerilyra.fi

**

Voin myös sovittaessa tehdä energiahoidon ihmisasiakkaalle kontaktina. Tuolloin asiakas makoilee hoitopöydällä hänelle rennoissa vaatteissa ja teen tunnin mittaisen energiahoidon hänelle. Omaa hoitolatilaa minulla ei tällä hetkellä ole, mutta voin sovittaessa varata tilan Keravalta toviksi käyttööni. 
Toistaiseksi en tee kontaktihoitoja lainkaan, ilmoitan jos tilanne muuttuu.

*Olen siirtynyt ennakkolaskutukseen tulkintatöissäni yli 100e tilausten osalta. Jos teet yli 100e tilauksen annan laskun samalla kun kuittaan tilauksesi vastaanotetuksi ja kerron aikatauluarvion tilauksesi valmistumiselle. Jos aikatauluasiat mietityttävät sinua voit aina kysyä jonotustilannettakin ennen mahdollisen tilauksen tekoa. Pienempien (ja aivan yhtä arvostettujen) tilausten osalta toimintamallini on vielä vanha tuttu, lasku tulee tulkinnan tai ensimmäisen hoitoraportin mukana jos sitä erikseen ei ennakkoon pyydetä.*

Mainitut hinnat sis.alv.0%, ei alv-velvollinen.

* Pyrin rauhoittamaan viikonloput muille kuin työasioille ja täten vastaan sähköpostiin/työviesteihin vain arkipäivinä. Jos arkipäivinä olet odottanut vastausta viestiisi jo yli 3vrk laitathan viestisi uudelleen, joskus sähköpostiliikenteessä kun voi tulla mutkiakin matkaan. Pääosin vastaan noin 2vrk sisällä arkisin viesteihin. Tulkintajono on viimekuukausina ollut 1-2vk joitain poikkeuksia lukuunottamatta. Voit aina tiedustella jonotustilannettakin sähköpostitse jos aikatauluasiat pohdituttavat tilauksen tekoon liittyen. Aurinkoa sinulle juuri tähän päivääsi! *
Copyright (c)2022. All Rights Reserved.