HINNASTO

KAIKKI TILAUKSET JA KYSELYT OSOITTEESEEN info@tmimerilyra.fi, en ota tilauksia vastaan puhelimitse. Katso kattavammat tilausohjeet eri palveluista niiden sivuilta (klikkaa valikkopalkista palvelukategoria auki). 

*Olen siirtynyt ennakkolaskutukseen tulkintatöissäni yli 100e tilausten osalta. Jos teet yli 100e tilauksen annan laskun samalla kun kuittaan tilauksesi vastaanotetuksi ja kerron aikatauluarvion tilauksesi valmistumiselle. Jos aikatauluasiat mietityttävät sinua voit aina kysyä jonotustilannettakin ennen mahdollisen tilauksen tekoa. Pienempien (ja aivan yhtä arvostettujen) tilausten osalta toimintamallini on vielä vanha tuttu, lasku tulee tulkinnan mukana jos sitä erikseen ei ennakkoon pyydetä.*
 
ELÄINKOMMUNIKOINNIT:   64€/eläin, talouden muu lemmikki samalla tilauksella 61€. 
(Lasku, jossa on 7pv maksuaika lähetetään valmiin kommunikoinnin mukana asiakkaalle sähköpostitse + siitä tulee vahvistustekstiviesti. Huomaa yli 100e tilauksen info yläpuolelta.) 

SELVÄNÄKÖKANAVOINNIT JA AURATULKINNAT:  68€/kpl/ihminen, perheen toinen ihminen (esim. vanhempi ja alaikäinen lapsi) samassa tilauksessa 65€ (Lasku, jossa on 7pv maksuaika lähetetään valmiin tulkinnan mukana asiakkaalle sähköpostitse + siitä tulee vahvistustekstiviesti. Huomaa yli 100e tilauksen info yläpuolelta. ) 

MENNEET ELÄMÄT: 68€/kpl/yksi ihminen tai esimerkiksi pariskunta. Jos samalla kertaa tilattu kaksi tulkintaa on toinen tulkinta 65€. (Lasku, jossa on 7pv maksuaika lähetetään valmiin tulkinnan mukana asiakkaalle sähköpostitse + siitä tulee vahvistustekstiviesti. Huomaa yli 100e tilauksen info yläpuolelta. )

LUONNONHENKIKATSELMUS: 52€/alue (esimerkiksi talosi kotitontut ja pihamaasi tai luonto-alueesi olennot ) 
 (Lasku, jossa on 7pv maksuaika lähetetään valmiin tulkinnan mukana asiakkaalle sähköpostitse + siitä tulee vahvistustekstiviesti. Huomaa yli 100e tilauksen info yläpuolelta.) 

ENKELIENERGIAHOIDON KAUKOPAKETTI:  Kaukoenkelienergiahoitojakso 3 x 20min yht. 75€ (sis. raportit hoitokertojen jälkeen sähköpostitse ja lasku  7pv maksuajalla lähetetään ensimmäisen hoitokerran raportin mukana asiakkaalle sähköpostitse. Huomaa yli 100e tilauksen info yläpuolelta.)

Enkelienergiahoito 1h kontaktina 70€ (+ mahdolliset lisäkulut esim. matkakuluni asiakkaan luo) 
Toistaiseksi en tee kontaktihoitoja lainkaan, ilmoitan jos tilanne muuttuu.
 
KUUKAUSIKATSELMUS:  6kk kuukausikohtainen katselmus 45e ja 12kk 64e. Toimitus kirjallisesti sähköpostiisi.  (Lasku, jossa on 7pv maksuaika lähetetään valmiin tulkinnan mukana asiakkaalle sähköpostitse + siitä tulee vahvistustekstiviesti. Huomaa yli 100e tilauksen info yläpuolelta.)

LAHJAKORTIT SELVÄNÄKÖISIIN PALVELUIHINI: Eläinkommunikointi/-meediointi 64e, Selvänäkökanavointi tai auratulkinta 68e, Luonnonhenkikatselmus 52e, Kaukoenkelienergiahoitopaketti 3x20min 75e ja Kuukausikatselmus 6kk 45e ja 12kk 64e.

Lahjakortti on voimassa 2kk sen ostamisesta ja sitä ei voi muuttaa rahaksi. Myyn asiakkaalle lahjakorttikoodin, jolla lahjan saaja voi lunastaa lahjakortin tehdessään tilausta palveluihini sähköpostitse. Varsinaista fyysistä lahjakorttia minulla ei ole käytössä, koodin voit kirjoittaa vaikkapa ystäväsi syntymäpäiväkorttiin. Lahjakortti tulee olla maksettu ennen lahjakorttikoodin käyttämistä eikä sitä voi vaihtaa rahaksi.

LEMMIKKIEN LOMAHOITO: 
Pyydä tarjous lemmikkiesi lomahoitotoiminnalle kotikäynnillä Keravalla tai lähiseudulla! Lomahoitotoiminnasta asiakkaan pitää olla maksanut ennakkoon vähintään viikon verran (tai vähemmän jos hoitojakso on lyhyempi). Jos tiedossa on kahden viikon lomahoitojakso on sekin maksettava ennen ensimmäistä hoitopäivää ja muunlaisissa hoitojaksoissa sovitaan asiasta erikseen asiakkaan kanssa. Asiakas saa laskun sähköpostiinsa. Kaikesta lomahoitotoiminnasta tehdään myös aina kirjallinen hoitosopimus, jossa on listattu hoitajan velvollisuudet, palvelun hinta ja lomahoitojakson kesto. Kaikissa palveluissani asiakkaan tulee olla täysi-ikäinen, muussa tapauksessa teen sopimukset/hoidan tilauksen hänen huoltajansa kanssa. 

 Kaikki mainitut hinnat sisältävät arvonlisäveron 0%, ei alv-velvollinen. Pidätän oikeuden hinnanmuutoksiin aikojen saatossa.

* Pyrin rauhoittamaan viikonloput muille kuin työasioille ja täten vastaan sähköpostiin/työviesteihin vain arkipäivinä. Jos arkipäivinä olet odottanut vastausta viestiisi jo yli 3vrk laitathan viestisi uudelleen, joskus sähköpostiliikenteessä kun voi tulla mutkiakin matkaan. Pääosin vastaan noin 2vrk sisällä arkisin viesteihin. Tulkintajono on viimekuukausina ollut 1-2vk joitain poikkeuksia lukuunottamatta. Voit aina tiedustella jonotustilannettakin sähköpostitse jos aikatauluasiat pohdituttavat tilauksen tekoon liittyen. Aurinkoa sinulle juuri tähän päivääsi! *
Copyright (c)2022. All Rights Reserved.