HINNASTO

KAIKKI TILAUKSET JA KYSELYT OSOITTEESEEN info@tmimerilyra.fi, en ota tilauksia vastaan puhelimitse. Katso kattavammat tilausohjeet eri palveluista niiden sivuilta (klikkaa valikkopalkista palvelukategoria auki). 

ELÄINKOMMUNIKOINNIT:   52€/eläin, talouden muu lemmikki samalla tilauksella 49€. 
(Lasku, jossa on 7pv maksuaika lähetetään valmiin kommunikoinnin mukana asiakkaalle sähköpostitse + siitä tulee vahvistustekstiviesti.) 

SELVÄNÄKÖKANAVOINNIT JA AURATULKINNAT:  62€/kpl/ihminen, perheen toinen ihminen (esim. vanhempi ja alaikäinen lapsi) samassa tilauksessa 59€ (Lasku, jossa on 7pv maksuaika lähetetään valmiin tulkinnan mukana asiakkaalle sähköpostitse + siitä tulee vahvistustekstiviesti.) 

LUONNONHENKIKATSELMUS: 42€/alue (esimerkiksi talosi kotitontut ja pihamaasi tai luonto-alueesi olennot ) 
 (Lasku, jossa on 7pv maksuaika lähetetään valmiin tulkinnan mukana asiakkaalle sähköpostitse + siitä tulee vahvistustekstiviesti.) 

ENKELIENERGIAHOIDON KAUKOPAKETTI:  Kaukoenkelienergiahoito 3 x 20min yht. 62€ (sis. raportit hoitokertojen jälkeen sähköpostitse ja lasku  7pv maksuajalla lähetetään ensimmäisen hoitokerran raportin mukana asiakkaalle sähköpostitse)

Enkelienergiahoito 1h kontaktina 60€ (+ mahdolliset lisäkulut esim. matkakuluni asiakkaan luo) 
Toistaiseksi en tee kontaktihoitoja lainkaan kunnes pandemia väistyy.
 
KUUKAUSIKATSELMUS:  6kk kuukausikohtainen katselmus 34e ja 12kk 49e. Toimitus kirjallisesti sähköpostiisi.

LAHJAKORTIT SELVÄNÄKÖISIIN PALVELUIHINI: Eläinkommunikointi/-meediointi 52e, Selvänäkökanavointi tai auratulkinta 62e, Luonnonhenkikatselmus 42e, Kaukoenkelienergiahoitopaketti 3x20min 62e ja Kuukausikatselmus 6kk 34e ja 12kk 49e.

Lahjakortti on voimassa 2kk sen ostamisesta ja sitä ei voi muuttaa rahaksi. Myyn asiakkaalle lahjakorttikoodin, jolla lahjan saaja voi lunastaa lahjakortin tehdessään tilausta palveluihini sähköpostitse. Varsinaista fyysistä lahjakorttia minulla ei ole käytössä, koodin voit kirjoittaa vaikkapa ystäväsi syntymäpäiväkorttiin. 

LEMMIKKIEN LOMAHOITO: 
Pyydä tarjous lemmikkiesi lomahoitotoiminnalle kotikäynnillä Keravalla tai lähiseudulla! Lomahoitotoiminnasta asiakkaan pitää olla maksanut ennakkoon vähintään viikon verran (tai vähemmän jos hoitojakso on lyhyempi). Jos tiedossa on kahden viikon lomahoitojakso on sekin maksettava ennen ensimmäistä hoitopäivää ja muunlaisissa hoitojaksoissa sovitaan asiasta erikseen asiakkaan kanssa. Asiakas saa laskun sähköpostiinsa. Kaikesta lomahoitotoiminnasta tehdään myös aina kirjallinen hoitosopimus, jossa on listattu hoitajan velvollisuudet, palvelun hinta ja lomahoitojakson kesto. Kaikissa palveluissani asiakkaan tulee olla täysi-ikäinen, muussa tapauksessa teen sopimukset/hoidan tilauksen hänen huoltajansa kanssa. 

 Kaikki mainitut hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Pidätän oikeuden hinnanmuutoksiin aikojen saatossa.

* Pyrin rauhoittamaan viikonloput muille kuin työasioille ja täten vastaan sähköpostiin/työviesteihin vain arkipäivinä. Jos arkipäivinä olet odottanut vastausta viestiisi jo yli 3vrk laitathan viestisi uudelleen, joskus sähköpostiliikenteessä kun voi tulla mutkiakin matkaan. Pääosin vastaan noin 2vrk sisällä arkisin viesteihin. Tulkintajono on viimekuukausina ollut 1-2vk joitain poikkeuksia lukuunottamatta. Voit aina tiedustella jonotustilannettakin sähköpostitse jos aikatauluasiat pohdituttavat tilauksen tekoon liittyen. Aurinkoa sinulle juuri tähän päivääsi! *
Copyright (c)2022. All Rights Reserved.