MENNEET ELÄMÄT


Tilaukset ja tiedustelut osoitteeseen info(at)tmimerilyra.fi, tilausohjeet alla.

Oletko kiinnostunut millaisia menneitä elämiä sinulla on ollut? Puhutaan sielun uudelleensyntymisistä tänne maan päälle, joita meillä kaikilla on taustallamme useita. Joillain kymmeniä ja toisilla satojakin. Kaikki nämä eletyt elämät asettuvat yksilön pitkän sielunmatkan varrelle ja toisinaan voi syystä tai toisesta tiettyjä aiheita heijastella yksilöllä elämästä toiseen. Näin on myös eläimillä ja eläinkommunikoinneissa aika useinkin tätä aihepiiriä nousee lemmikistä lähtöisin esiin. 

Tähän mennessä asiakkaat ovat saattaneet erikseen pyytää menneiden elämien aihetoivetta omaan tulkintaansa tai sitten tulkinnan aikana tämä aihe on spontaanisti noussut enkelten toimesta esiin. Nyt laitoin oman palvelumuodon tälle ihan kotisivuille asti ja oikein mielelläni teen tämänkin aiheen tulkintoja asiakkaille. 

Yhden tulkinnan aikana ei millään ehdi käymään läpi asiakkaan kaikkia menneitä elämiä vaan enkelit nostavat ensimmäisinä esiin ne mitkä jollain tapaa kokevat eniten heijastelevan asiakkaan nykyelämäänkin. Asiakas voi myös halutessaan tulkintaa varten esittää tiettyjä aihetoiveita jos vaikkapa haluaa selvittää jotain tiettyä niin parhaani mukaan tulkinnan aikana tutkailen tätäkin. Työskentelytyylissäni hyvin harvoin saadaan tarkkoja vuosilukuja menneille elämille, minulle tätä aihepiiriä näytetään kuin katsoisin filmipätkää jostain kohdin asiakkaan tuota käsittelyssä olevaa mennyttä elämää ja parhaani mukaan kuvailen jos näytetty tuolloinen ympäristö tai vaikkapa asiakkaan silloisen elämän vaatetus/muu asia hänen olemuksessaan tuo vihjeitä mahdollisista ajankohdista tai maantieteellisistä sijainneista. En ole erehtymätön kuten ei kukaan muukaan, mutta parhaani mukaan kuvailen mitä tulkinnoissa näytetään tai muutoin tuodaan esiin. Usein asiakkaalle itselleen jotkin yksityiskohdat avautuvat paljon laajemmin kuin minulle kun olen vain välittämässä mitä näytetään.  Olen saanut oikein hyvää palautetta asiakkailtani myös tulkinnoista jotka ovat koskeneet heidän menneitä elämiään.

Myös mahdollista pariskuntana tai läheisessä ihmissuhteessa tehdä tilaus: 
Samassa tulkinnassa voin kurkistaa onko sinulla ja kumppanillasi yhteisiä menneitä elämiä ja mitä niistä kerrotaan. Ei tarvitse olla juuri parisuhde kyseessä vaan riittää vaikka syvä ystävyys, perhesuhteet ynnä muut tälläiset. Tärkeää on, että tulkinnassa olevilta henkilöiltä on kaikilta lupa itseltään tulkinnan teolle. Ilman lupaa en voi enkä halua mennä kenenkään asioita kurkistelemaan. Jos kyseessä vanhempi ja alaikäinen lapsi (jonka huoltaja tuo vanhempi on) niin sitten riittää vain vanhemman lupa.

Tämä menneiden elämien aihekin on minulle todella mielenkiintoinen asia jonka parissa työskennellä ja iloisin mielin perehdyn jokaiseen tilaukseen.

TILAUSOHJEET: 

Työskentelen tässäkin aihepiirissä sähköpostitse etänä kirjallisesti asiakkaan lähettämän kuvan kautta. Tarvitsen asiakkaasta jo laskun tekoa varten mutta myös tulkintaa varten etu- ja sukunimen ja kuvaksi sopii vaikka kasvokuvakin, ei tarvitse olla mikään erikoisempi otos. Työskentelen noin 45-60min per tulkinta ja tavallisesti tämä tarkoittaa noin 1-2 A4 verran kanavoitua tekstiä, joskus enemmänkin. Tälläisen tulkinnan hinta on 68e ja asiakas saa laskun jossa 7pv maksuaika tulkinnan mukana sähköpostitse. Työskentelytyylini on aika vaivaton asiakkaalle kun tiettyä aikaa ei tarvitse varata eikä hänen tarvitse arjessaan tulkinnan ajankohtaa huomioida. Jos asiakas on antanut puhelinnumeronsa (valinnaista) hän saa myös tekstiviestivahvistuksen kun tilaus on toimitettu hänelle sähköpostiin. Voit kirjoittaa sähköpostisi otsikkokenttään "Tilaus" tai "Tiedustelu" ja tämän viestisi voit lähettää minulle osoitteeseen info(at)tmimerilyra.fi. Vastaan sähköposteihin yleensä kahden arkipäivän sisällä, mutta jos kestää kauemmin laitathan viestisi uudelleen, joskus kun sähköposteilla on ongelmia. 

Aina saa kysyä jos jokin vaikka tilauksen tekoon liittyen askarruttaa ja voit myös kysyä vaikka aikatauluanikin tilauksen valmistumisen suhteen jos se on tärkeä asia sinulle. Yli 100e tilaukset laskutan ennakkoon ja viikonloppuisin harvemmin olen sähköpostini äärellä. 

Mainitut hinnat sis.alv.0%, ei alv-velvollinen.


Copyright (c)2022. All Rights Reserved.