ELÄINKOMMUNIKOINTI


Hintatiedot löytyvät myös hinnastovalikosta. Tiedustelut ja tilaukset osoitteeseen info@tmimerilyra.fi.

Mitä eläinkommunikointi minulle on? Eläinkommunikointi on minulle sielun tasolla eläimeen yhteydenottamista. Kommunikointiin tarvitsen vain kuvan eläimestä, omistajan luvan kommunikointiin (erittäin tärkeä, samoin kuin ihmiselle tulkintaa tehdessä täytyy aina olla lupa siihen eikä saa mennä kenenkään asioita "urkkimaan" ilman lupaa), eläimen nimen ja tiedon, onko hän vielä keskuudessamme. Kommunikointi todistetusti onnistuu vaikka olisi jo useampi vuosikymmenkin kyseisen eläimen poisnukkumisesta. Kommunikoinnit teen etänä ja kirjallisesti sähköpostitse. Parhaimmillaan ne ovat silloin kun tiedän vain yllämainitsemani asiat eläimestä ennalta, täten linja on puhtaimmillaan kun oma alitajuntani ei tuo mukaan asioita, jotka jo olen kuullut eläimestä. Jos tulkinnan tilaajalla on kuitenkin tiettyjä aihetoiveita tai kysymyksiä lemmikilleen tulkinnassa esitettäviksi kannattaa niistä mainita.

Työskentelen useimmiten kirjallisesti etänä asiakkaan lähettämän kuvan kautta, mikä on hyvin vaivatonta asiakkaallekin. Kommunikointia varten valitsen rauhallisen hetken, yleensä sytytän kynttilän ja minuutin-kaksi "tunnustelen" eläimen energiaa, joka minulle välittyy tehostetusti kuvan kautta. Sitten alan kirjoittaa. Kirjoitan kaiken mitä eläin minulle kertoo (varaan aikaa tulkinnalle n. 45-60min), näyttää tai muuten antaa aistittavaksi ja samaan aikaan olen omat tunteeni ja ajatukseni siirtänyt syrjään ollakseni tehokkaampi "tulkki" eläimen ja omistajan välillä. Niin siinä yleensä käykin, että tekstiä tulee eläimen kertomana n. 1-2 A4 verran, riippuen täysin eläimen puheliaisuudesta. Usein käy niin, että "oikolukiessa" kommunikoinnin tulosta ennen lemmikin omistajalle sen lähettämistä olen aivan ihmeissäni, koska en tiedosta kirjoittaneeni puoliakaan teksteistä. Sanamuodot ja muut ovat usein selkeästi erilaiset kuin mitä koskaan itse käyttäisin ja voi mikä viisaus eläimissä onkaan!

Koskaan ei voi tietää ennalta mitä eläin tulee minun kanssani juttelemaan, hän saattaa keskustella vaikkapa pihapiirin tapahtumista, metsänhengistä, perheenjäsenistään, entisistä elämistään tai lempityynystään, jolla tykkäävät köllötellä. Kaikki mitä lemmikki minulle kertoo tai näyttää on luottamuksellista lemmikin, minun ja lemmikin omistajan välillä. Eläinkommunikoijana en ole ammatillisesti pätevä esittämään sairausdiagnooseja enkä ottamaan kantaa lemmikin saamiin lääkityksiin. Eläinkommunikointi tai tulkinnan odottelu ei saa viivästyttää lemmikin eläinlääkärille pääsyä jos vaikuttaa, että lemmikillä on vaivoja. Välitän vain omistajalle mitä lemmikki tahtoo kanssani jakaa, tähän saattaa liittyä esimerkiksi kivuntuntemukset jos sellaisia on, mutta toisinaan lemmikki ei halua jostain syystä sellaisia tuoda ilmi. Kaikki kommunikoinnit ovat hyvin yksilöllisiä keskenään.

Eläinkommunikointeja olen tehnyt marsujen ja siitä isompikokoisten eläinten kanssa, esimerkiksi kanit, kissat, koirat, aasit, ponit, lehmät, hevoset, kilpikonnat ja kanatkin ovat tulleet tutuiksi. On minua edesmennyt hamsterinikin käynyt moikkailemassa hyvin persoonallisella, omalla tavallaan.

TILAUSOHJEET: 

Eläinkommunikointipalveluni hinta on 64€/eläin ja laskun annan valmiin kommunikoinnin mukana sähköpostitse (7pv maksuaika). Jos saman perheen muista lemmikeistä tilataan samalla kertaa tulkinnat myös on hinta muista lemmikeistä 61€/lemmikki. Jos jostain harvinaisesta syystä (lemmikki ei jostain erikoisesta syystä tahdo jutella, on hyvin peloissaan tai esimerkiksi hyvin sairas) kommunikointi ei mielestäni onnistu ei asiakasta veloiteta.

*Olen siirtynyt ennakkolaskutukseen tulkintatöissäni yli 100e tilausten osalta. Jos teet yli 100e tilauksen annan laskun samalla kun kuittaan tilauksesi vastaanotetuksi ja kerron aikatauluarvion tilauksesi valmistumiselle. Jos aikatauluasiat mietityttävät sinua voit aina kysyä jonotustilannettakin ennen mahdollisen tilauksen tekoa. Pienempien (ja aivan yhtä arvostettujen) tilausten osalta toimintamallini on vielä vanha tuttu, lasku tulee tulkinnan mukana jos sitä erikseen ei ennakkoon pyydetä.*

Sähköpostilla tilaukset ja tiedustelut osoitteeseen info@tmimerilyra.fi (otsikkoon "Tilaus" tai "Tiedustelu"). Laita nimesi ohessa myös puhelinnumerosi, jotta voin laittaa vahvistustekstiviestin sinulle lähetettyäni kommunikoinnin sähköpostiisi. Toisinaan sähköposteilla kun on ongelmia. Eläinkommunikointiin tarvitsen lemmikin kuvan (ei mielellään muita lemmikkejä samassa kuvassa), lemmikin nimen (voi olla vain kutsumanimi), tiedon onko hän vielä keskuudessamme ja omistajan luvan kommunikoinnille. Kysymyksiä voi esittää lemmikille välitettäviksi myös mukaan. 

Jos sinulla on tarvetta myös muunlaisille palveluilleni voit rohkeasti pyytää minulta tarjousta! Useamman palveluni kerralla tilaavalle kyllä hieman viilataan hintaa. 

*Asiakkaan tulee olla täysi-ikäinen, jos näin ei ole niin huoltaja tekee tilauksen hänen puolestaan. Asiakkaan tietoja ei käytetä koskaan muuhun tarkoitukseen kuin tilauksen hoitamiseen, tietojen luovutus ja eläinkommunikoinnit ovat luottamuksellisia.

Toimitusaika saattaa vaihdella ruuhkatilanteen mukaan, kerron aika-arvion aina asiakkaalle sähköpostitilauksen tai -tiedustelun yhteydessä. Kadonneiden lemmikkien tapauksessa voin yrittää parhaani mukaan tehdä tilauksesta kommunikoinnin, mutta jos se ei jostain syystä omasta mielestäni onnistu ei asiakasta veloiteta. Ihanteellista tietenkin olisi voida auttaa tälläisissäkin tapauksessa eläinkommunikoinnin avulla. Voin myös yrittää ohjata asiakkaan luotettaville muille eläinkommunikoijille jos itse en vaikkapa ehdi hoitaa kiireellistä tapausta tai siinä on muunlaista estettä. 

Kaikki mainitut hinnat sisältävät arvonlisäveron 0%, ei alv-velvollinen.

* Pyrin rauhoittamaan viikonloput muille kuin työasioille ja täten vastaan sähköpostiin/työviesteihin vain arkipäivinä. Jos arkipäivinä olet odottanut vastausta viestiisi jo yli 3vrk laitathan viestisi uudelleen, joskus sähköpostiliikenteessä kun voi tulla mutkiakin matkaan. Pääosin vastaan noin 2vrk sisällä arkisin viesteihin. Tulkintajono on viimekuukausina ollut 1-2vk joitain poikkeuksia lukuunottamatta. Voit aina tiedustella jonotustilannettakin sähköpostitse jos aikatauluasiat pohdituttavat tilauksen tekoon liittyen. Aurinkoa sinulle juuri tähän päivääsi! *

TAUSTAA:

Muistan erään käänteentekevän hetken elämässäni jo monen vuoden takaa. Olin kävelemässä talvella hämärässä kävelytiellä kotiin kaupasta ja ohitseni kulki mies ulkoiluttaen pientä villakoiraa. Ollessani heidän kohdallaan päässäni kuului yht'äkkiä vieras ääni, joka pohdiskeli että olisi mukavempaa jos useammin pääsisi lenkille ja mitähän ruokaa kotona on tällä kertaa ruokakipossa. Pysähdyin, käännyin katsomaan taakseni ja tajusin, että olin juuri vahingossa kuullut tuon ohikulkeneen koiran mietteet! Soitin selvänäkijä-meedio äidilleni ja muistaakseni hän silloin ohjeisti minua, että on olemassa sellainen asia kuin eläinkommunikoinnit... Eläinkommunikointeihin virallisemmin itse tutustuin vuonna 2012 kun olin Maiccu Kostiaisen järjestämällä eläinkommunikoinnin pikakurssilla. Silloin sain termit hallintaan ja voimakkaammin kokonaisuuden haltuun. 
Copyright (c)2022. All Rights Reserved.