LUONNONHENKIKATSELMUS


Hintatiedot löytyvät myös hinnastovalikosta. Tiedustelut ja tilaukset osoitteeseen info@tmimerilyra.fi.

Olen ollut reippaanlaisesti tekemisissä erilaisten luonnonhenkien kanssa ja haluan myös tarjota asiakkaalleni palvelua tähän liittyen. Voin tehdä tulkinnan etänä asiakkaan vaikkapa kesämökin tontista, hänen muuten omistamastaan maasta tai julkisesta luontoalueesta jolla viettää aikaa, kertoa hänelle millaisia luonnonhenkiä paikalla asuu ja millaiselta energiallisesti alue näyttää muuten. Olen paljon nähnyt maahisia, kotitonttuja ja keijuja, mutta myös peikot, entit, haltijat, vedenhenget ja monet muut ihanat olennot ovat tulleet tutuiksi. Tämä palveluni on oiva apu jos tahtoisit vaikkapa vahvistusta omalle tunteellesi siitä, mitä kesämökkinne tontilla mahtaa viipottaakkaan. Kuuntelen myös jos kyseisen alueen olennoilla on jotain viestiä välitettäväksi asiakkaalleni. 

Jos tahdot viestejä kotitontuiltasi (jos sellaisia on, useimmiten aina löytyy varsinkin rivitaloista, paritaloista, omakotitaloista tai mökkirakennuksista) niin laita tilauksen yhteydessä kuva jostain kohdasta kotiasi, vaikkapa yhden huoneen nurkka tai muu yksityiskohta, että saan kiinni kotisi energioista saadakseni parhaiten yhteyden siellä majaileviin kotitonttuihin.  Samalla tilauksella voit pyytää katselemusta kotisi mahdollisille tontuille tai muille olennoille ja myös vaikkapa omalle piha-alueellesi tai omistamallesi metsälle. Myös vesialueista löytyy usein vaikka mitä ja niistä on mahdollista tehdä katselemus. 


TILAUSOHJEET:


*Tilaukset sähköpostiini info@tmimerilyra.fi, kerrothan nimesi ja puhelinnumerosi (laitan vahvistustekstiviestin asiakkaalle tilauksen lähdettyä hänen sähköpostiinsa) tilauksen yhteydessä.
*Voin tehdä tulkinnan joko sinun omistamastasi tai julkisesti käytettävissä olevasta alueesta. Tässä yleisimpiä ovat kesämökkien alueet tai omakotitalon tontti, muunlaisestakin voi tiedustella.
*Teen kanavointityöskentelyni etänä, kirjallisesti asiakkaan lähettämän kuvan perusteella. Kuvassa ei tarvitse olla koko aluetta josta haluaa tulkinnan, vaan jokin tietty pysyvä yksityiskohta riittää (esimerkiksi pihalla oleva kivenmurikka). 
*Asiakkaan tilaukseen tai tiedusteluun vastatessani kerron aika-arvion miltä jonotustilanne näyttää. 
*Lähetän valmiin tulkinnan asiakkaalle sähköpostitse laskun kera. 
*Asiakkaan tulee olla täysi-ikäinen.
*Voin myös tehdä sovitusti kotikäyntejä, näistä voit tiedustella minulta lisää!
* Hinta: 52€/tulkinta  ja lähettämälläni laskulla on 7vrk maksuaika. Tulkinta sisältää noin 1-2 A4 verran tekstiä. Aikaa varaan yhteen tulkintaan n. 45-60min.
*Asiakkaan tiedot, hänelle tulevat tulkinnat ja hänen lähettämänsä kuvat ovat kaikki luottamuksellisia.

*Olen siirtynyt ennakkolaskutukseen tulkintatöissäni yli 100e tilausten osalta. Jos teet yli 100e tilauksen annan laskun samalla kun kuittaan tilauksesi vastaanotetuksi ja kerron aikatauluarvion tilauksesi valmistumiselle. Jos aikatauluasiat mietityttävät sinua voit aina kysyä jonotustilannettakin ennen mahdollisen tilauksen tekoa. Pienempien (ja aivan yhtä arvostettujen) tilausten osalta toimintamallini on vielä vanha tuttu, lasku tulee tulkinnan mukana jos sitä erikseen ei ennakkoon pyydetä.*

Mainittu hinta sisältää alv.0%, ei alv-velvollinen.

* Pyrin rauhoittamaan viikonloput muille kuin työasioille ja täten vastaan sähköpostiin/työviesteihin vain arkipäivinä. Jos arkipäivinä olet odottanut vastausta viestiisi jo yli 3vrk laitathan viestisi uudelleen, joskus sähköpostiliikenteessä kun voi tulla mutkiakin matkaan. Pääosin vastaan noin 2vrk sisällä arkisin viesteihin. Tulkintajono on viimekuukausina ollut 1-2vk joitain poikkeuksia lukuunottamatta. Voit aina tiedustella jonotustilannettakin sähköpostitse jos aikatauluasiat pohdituttavat tilauksen tekoon liittyen. Aurinkoa sinulle juuri tähän päivääsi! *
Copyright (c)2022. All Rights Reserved.